God jul og godt nytår

2023-12-22
Posted in Nyheder
Denne fredag er speciel, Danmark går hjem i hulen for at hygge med familie, måske en forlænget weekend, eller måske en juleferie der strækker sig helt ind i det nye år.
2023 har været et super spændende år for mig og vil gerne takke, kollegaer, samarbejdspartnere og selvfølgelig mine kunder der har vist tillid til mig og som jeg har hjulpet på diverse video og fotoopgaver. Tak for jer🙏
I december 2022 lancerede jeg en klippekortløsning som har vist sig at være en succes. Samtidig løftede jeg sløret for der ville komme nyt i forhold til en SoMe pakke, og det er sket.
D. 1. december i år har jeg i samarbejde med Marketing Fyn lanceret intet mindre end 2 SoMe pakker på abonnement basis. Susanne fra Marketing Fyn er superdygtig og jeg er sikker på at der nok skal komme vind under sejlene i det projekt.
Du kan læse lidt mere om SoMe pakkerne her
2024 bliver mindst lige så spændende som 2023, som jeg ser det. Der er allerede projekter i pipelinen og jeg bliver selvfølgelig ved med at tænke ud af boksen i forhold til samarbejder som f.eks. med Marketing Fyn. Samarbejder som gør vi og jeg kan løfte endnu flere opgaver i det nye år.
Det var de sidste ord herfra, i ønskes alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.
, , ,